Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuw

We tellen af naar donderdag voor onze allereerste kennis- en innovatiemiddag

Een lang gekoesterde wens gaat eindelijk in vervulling! Aanstaande donderdag 25 april, organiseren we in samenwerking met onze partner Haagclean Products B.V. onze allereerste kennis- en innovatiemiddag.

Want er gebeurt zo veel op het gebied van duurzaamheid in de schoonmaak 🌱 En nog beter dan erover te vertellen is om natuurlijk zelf de allerlaatste duurzame innovaties te bekijken die de wereld gaan veranderen.

🌱 Bij B2 en Haagclean draait duurzaamheid niet alleen om woorden, het is een integraal onderdeel van wie we zijn. Innovatie zit in ons DNA. Zien we een nieuwe ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid? Dan zijn wij er als de kippen bij om het te omarmen, te testen en ermee aan de slag te gaan. Deze passie voor duurzaamheid delen we met alle experts die de 25e komen! En dat zijn niet de minste kunnen we wel stellen.

🎤 Als klap op de vuurpijl hebben we de eer om Feike Cats te verwelkomen als onze afsluitende spreker. Met zijn unieke en inspirerende kijk zal hij ons meenemen van het belang van ‘verleuken’ en ‘klanthousiasme’ naar de ultieme bestemming van werkgeluk. Een ervaring die je niet mag missen!

De locatie is het monumentale Pesthuis in Leiden. Een stad die de transitie naar een circulaire economie hoog in het vaandel heeft staan. Van verleden naar heden, deze historische locatie biedt de perfecte setting voor een dag vol inspiratie en vooruitgang.

Er zijn nog een aantal plaatsen. Dus ben je geïnteresseerd, wacht niet te lang en meld je vandaag nog aan via onderstaande link om jouw plek te verzekeren!

Ja, ik meld mij aan: https://bit.ly/49ua62P