Schoonmaak

Schoonmaak is een vak

Voor elke schoonmaakvraag een passende oplossing

Onze aanpak voor een schoon resultaat

Voor elke organisatie, groot of klein, maken we een schoonmaakplan op maat. Een basisschool vraagt immers om een andere aanpak dan een kantoor, net zoals een theater, poppodium, winkel of zorgomgeving specifieke eisen stelt. We begrijpen dat goed. Met onze vakbekwame collega’s spelen we flexibel in op alle wensen en behoeften. We bewegen mee met wat jouw organisatie nodig heeft om een schone, prettige en representatieve uitstraling te behouden.

Onze schoonmaakdiensten zijn 24 uur per dag op afroep beschikbaar, zodat je altijd kunt rekenen op een glanzend en verzorgde omgeving.

Waar kom je ons tegen

  • Retail
  • Kantoren en bedrijven
  • Kinderopvang en scholen
  • Overheidsinstellingen
  • Poppodia en theaters
  • Musea en amusement
  • Retail
  • Zorg

Ondersteunende digitale tools
Voor een optimaal beheer van het schoonmaakonderhoud bieden we een digitaal logboek: de B2-Cleaning app. Geen papieren boekwerken meer nodig waarin meldingen kunnen worden opgeschreven. Er verandert iets in de planning, er is iets gevallen op de grond dat gelijk moet worden opgeruimd, een open dag of belangrijke gasten op bezoek? Meld het eenvoudig via de B2-app en je vaste contactpersoon volgt het binnen de afgesproken tijd op.

Meer weten? Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Kijken, denken, doen
Onze manier van schoonmaken is volgens het kijken-denken-doen-principe. Dat doen we bij B2 door het trainen van onze medewerkers op de werkvloer om oog te hebben voor dat wat vies is. De dagelijkse schoonmaak gaat voor ons dan ook verder dan het uitvoeren van de afgesproken diensten. Wij denken graag mee. Wij trainen onze schoonmaakmedewerkers op hospitality en klantgericht schoonmaken.

Duurzame schoonmaak
Bij B2 nemen we onze verantwoordelijkheid om ons steentje bijdragen tot een betere wereld. Of het nu gaat over het milieu, duurzame inzet van onze eigen medewerkers, of investeren in innovaties en de meest duurzame materialen en middelen. De schoonmaak van morgen begint wat ons betreft vandaag! Met de ISO14001-certificering beheersen we de milieuaspecten bij al onze activiteiten (zowel intern als extern). Via een jaarlijkse audit door een externe partij blijft ons milieumanagementsysteem up to date.

Kunnen wij je helpen met de dagelijkse schoonmaak? Wij komen graag kennismaken. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze kernwaarden

Werkgeluk
Kwaliteit kan je pas leveren als je personeel gelukkig is. Wij zetten ons hiervoor in!
Vakmanschap
Door onze jarenlange ervaring bieden wij vakmanschap voor verschillende vraagstukken.
Flexibel
Wij zorgen dat vooraf alles goed geregeld is, maar blijven natuurlijk altijd flexibel.
Betrouwbaar
Wij werken zelf ook alleen met collega’s die we kunnen vertrouwen, dus dat mag een klant ook van ons verwachten!
Duurzaamheid
Wij zoeken bij de diensten die wij leveren altijd naar een duurzame oplossing, zowel bij binnen- als buitenopdrachten.
Inclusief
B2-Cleaning is er voor iedereen en dat op elk vlak, zowel voor klanten als collega’s!

Trotse schoonmaakpartner van

Altijd een schoonmaakoplossing op maat

Ontdek waarom onze klanten ons aanbevelen

House of GRATE

Wij zijn erg blij met ons nieuwe kantoor, maar liepen tegen één punt aan: de vloer. Deze werd eerder vies dan verwacht en daardoor wilde we hier op korte termijn een oplossing voor. B2-Cleaning kwam gelijk op kantoor om het vraagstuk te bekijken en kwam met een passende oplossing. Hierin werd ook flexibel meegedacht met de dagen dat er geschrobd werd. Hele fijne samenwerking op deze manier!

Ipse de Bruggen

Na de uitbreiding van ons contract kon B2-Cleaning snel van start gaan, wat voor ons erg fijn was. Ze ontzorgen, zijn betrokken en betrouwbaar. Hun snelle (re)acties, het prettige contact en no-nonsense aanpak maakt het werken met B2 erg laagdrempelig.

Madurodam kwaliteitsmeting

De flexibiliteit is erg prettig, zodat er op piekmomenten snel geschakeld kan worden. Ook bij onverwachte gebeurtenissen of afwijkende werkzaamheden is de inzet en oplossing binnen no time geregeld. De medewerkers op locatie begrijpen de doelgroep en passen zich hierop aan, waardoor het niet voelt als een extern bedrijf, maar als collega’s. Door de verbondenheid wordt er verder gekeken dan alleen de dagelijkse opdracht.